Profiel
Naam: Ron Knuiman
Artiestennaam: Dj Ron Ron
Woonplaats: Tilburg
Geboortedatum:

Biografie
Volgt binnenkort...
Profiel
Naam: Dennis Jansen
Artiestennaam: DJ Dennis
Woonplaats: Tilburg

Biografie
De roeping van Dennis Jansen is niet moeilijk te raden, gelet op zijn initialen: DJ!

Al meer dan tien jaar is deze sfeermaker te vinden in studentencafé’s en feestkroegen. Ook hockeyverenigingen en discotheken boeken hem regelmatig. Daarnaast verzorgt hij veel bedrijfsevenementen en bruiloften.

Dennis haalt het meeste voldoening uit het draaien van populaire en afwisselende muziek. Zijn draaistijl is vooral toegankelijk en gezellig. Binnen alle mogelijke genres weet hij precies de beste hits eruit te kiezen die op dat moment het publiek enthousiast maken. Van classics uit de jaren ’80 en ’90 tot de laatste hitparademuziek en van Nederlandstalig tot house. Hij heeft een uitgebreide collectie muziek en weet bij gasten vaak een ‘aha’-beleving op te roepen.

Dennis zelf vindt zijn avond pas geslaagd als hij een volle dansvloer heeft gecreëerd en als de aanwezige gasten de volgende dag terugkijken met een brede glimlach op het gezicht en spierpijn in de benen van het dansen.

Opdrachtgevers die van tevoren specifieke ideeën hebben over de soort muziek, worden door deze DJ op hun wenken bediend. Tijdens de avond zelf laat hij zijn platenkeuze volledig afhangen van de sfeer op een avond, de reacties van het publiek en de wensen van de opdrachtgever.
Profiel
Naam: Max van Meel
Artiestennaam: Max Miller
Woonplaats: Tilburg

Biografie
Hoewel hij pas 20 zomers jong is moet de naam Max Miller zeer serieus genomen worden. Hij staat bekend om zijn frisse stijl: een combinatie van bekende hits en verassende knallers. Max Miller stond op het podium met grote namen als Vato Gonzales, en DJ Hardwell en doet hier volgens het publiek absoluut niet aan onder!
Percussionist / DJ

Profiel
Naam: Glenn Ignacio
Artiestennaam: iGnition
Woonplaats: Tilburg

Biografie
Ritme en muzikaliteit zitten bij Glenn in het bloed. Op jonge leeftijd springt hij er al uit met zijn muzikaal talent. Vanaf zijn 6e neemt hij drumles en groeit daarin ver door. Als tiener begon hij met zijn DJ carrière. Uiteraard eerst op kleine feesten en partijen, maar al snel werd hij gevraagd voor verschillende evenementen, grotere feesten en kroegen. Hij heeft ondertussen genoeg ervaring opgedaan om als succesvolle DJ bestempeld te worden. De draaistijl van DJ iGnition is te omschrijven als erg energiek, variërend en swingend. Rekening houdend met de wensen van het publiek en de opdrachtgever weet hij er altijd een knallend feest van te maken! Naast zijn DJ carrière heeft hij ook nog een passie voor percussie, aangezien hij jarenlang gedrumd heeft. Met de exotische sound en het geluid van de tropen brengt hij je helemaal in hogere sferen.

Nieuws

Website gelanceerd
TN Events heeft een nieuwe website gelanceerd. Wij als jong en groeiend bedrijf kunnen...
Lees verder

Kortingen op shows!!!
Wij proberen sinds kort meer klandizie te krijgen door kortingen te geven op onze...
Lees verder

Oisterwijk Housed
15 Januari is het weer zover de 4e editie van Oisterwijk Housed! Line up: Artistic Raw...
Lees verder

Dens-E Interactive Design